За нас

DANIELI е българска марка собственост на фирма ПЕПО ЕООД. Създаването и е следствие на дългогодишен опит в дистрибуцията на едро и дребно на различни продукти и основно на бижута и аксесоари изработени от Медицинска стомана. Идеята за марка обединяваща няколко различни продукта, за да може тези продукти да бъдат лесно разпознаваеми, бе водещa при създаването на бранда „DANIELI”.
Danieli е марка предлагаща на своите клиенти продукти с постоянно и гарантирано високо качество. Danieli носи духа на най-новите световни тенденции и предлага продукти изработени по най-съвременните технологии. Danieli предлага на своите клиенти пакет от продукти и услуги, насочени както към потребителите на дребно, така и към търговците.

Бижутата с марка Danieli са изработени от висококачествена медицинска стомана 316L. Богатата гама включва: Пръстени, Обеци, Медальони, Колиета, Ланци, Верижки, Гривни, Комплекти, Ръкавели и други, както и боди пиърсинг обеци за Вежда, Нос, Език, Устна, Пъп и др. Danieli предлага продуктите на марката Studex, номер едно в системите за първоначално пробиване на уши и нос.
Danieli е официален дистрибутор на уникалните продукти изработени в ателието на Manolis Betinakis - един от най-известните зографи в Ираклион, о.Крит. Основна част са ръчно изработените статуетки с 22 карата златно покритие. Качественото и компетентно обслужване на нашите клиенти гарантира удовлетвореност и сигурност при пазаруване от нашите магазини. Danieli е гарант за отлична цена и високо качество! Насладете се на пазаруването при нас.